Familieopstelling op tafel

Jouw eigen plek innemen

=

Heb je de neiging te pleasen of alsmaar voor anderen te zorgen?

=

Weet je niet goed wat je zelf wilt en heb je moeite je eigen grenzen aan te geven?

=

Heb je een burn-out (gehad)?

=

Heb je vaak autoriteitsconflicten (bv. met je leidinggevende)?

Herken je een van deze patronen?

Dan kan een familieopstelling op tafel waardevol voor je zijn.

Jouw plek innemen

Patronen in je huidige leven (oa. in werk, relaties, etc.) vinden vaak hun oorsprong in dynamieken in je familiesysteem, je gezin van herkomst. Ooit ben je, onbewust,  op een plek komen te staan die niet jouw plek is. Wanneer je niet op de plek in je familiesysteem staat die voor jou bedoeld is, gaat het je vaak niet echt goed. 

Door middel van een familieopstelling op tafel krijg je inzicht in deze patronen en kunnen we de natuurlijke ordening in het familiesysteem herstellen. Je neemt dan jouw plek (weer) in, waar jij in staat bent te voelen wat jij nodig hebt en waar de energie kan stromen.

 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op.

 

Zien en voelen

Een opstelling kan zichtbaar maken wat je nog niet eerder zo gezien hebt. De kracht van het beeld is dat het je direct bij je gevoel brengt. We werken op een laag waar weinig woorden (nodig) zijn.

Door tijdens de opstelling je eigen plek in jouw familiesysteem in te nemen, of lasten die jij voor anderen in jouw systeem draagt terug te leggen waar ze horen, maak je een helende beweging die vaak direct een gevoel van meer rust en vrijheid voor eigen keuzes geeft.

 

Wil je ervaren wat een opstelling voor jou kan betekenen?

Praktische info

Een familieopstelling op tafel is een individuele sessie waarin we werken met poppetjes.

Een opstelling kan als eenmalige sessie worden geboekt en duurt max. 2 uur.

Een opstelling kan ook een waardevolle aanvulling zijn tijdens een coachtraject.

 

Sessies vinden plaats in mijn fijne praktijkruimte in een prachtig oud pand in Utrecht, goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.
Locatie: Het Hoogeland, Museumlaan 2, Utrecht

Testimonials

Wat zeggen zij

“Ik heb met Inge een familieopstelling op tafel mogen doen. Een heel bijzondere ervaring die me veel heeft gebracht. De begeleiding van Inge is warm, persoonlijk, maar tevens met zoveel afstand dat ze het hele proces goed kan begeleiden. Ik voelde me bij Inge heel erg op m’n gemak, veilig en in goede handen. Al bij het introductiegesprek gaf Inge me enkele verrassende inzichten en zorgde daarmee voor wat ‘aha-momentjes’. De familieopstelling zelf was heel bijzonder en heeft me enorm geholpen om meer ontspannen met m’n directe omgeving om te gaan. Hoewel ik vóór onze afspraak wat skeptisch tegenover het idee van een sessie met poppetjes stond, ben ik nu volledig overtuigd. Inge, ontzettend bedankt!”

– Susan –De opstelling heb ik als erg bijzonder ervaren, en ik kan het nog steeds niet helemaal in woorden vangen. Donderdag bestond uit veel fysieke sensaties die voor mij voelden als letterlijk m’n lijf aan de aarde koppelen met mij erin. Zoiets. Toen ik naar huis liep hoorde ik Shirley Bassey op repeat het refrein van ‘This is me’ zingen, heel mooi.
– Kim-Inge’s werkwijze en benadering is vriendelijk, professioneel, deskundig en to the point. Ik voelde me op mijn gemak en heb na de opstelling veel veranderingen gevoeld in mijn lijf en in de energie. Ik voelde me lichter en ruimer en ik heb meer inzicht gekregen in bepaalde patronen waar ik inzat. Fijn! En aan te raden als je meer wil ‘landen in jezelf’!
– Kika Kok –Neem contact op

Jouw eigen plek innemen in je familiesysteem. De plek waar jij je eigen behoeftes weer kan voelen. Dat is landen in jezelf….