Familieopstelling

Inzicht in onbewuste patronen

=

Loop je steeds tegen dezelfde zaken aan in je leven en krijg je er geen grip op?

=

Heb je de neiging te pleasen of alsmaar voor anderen te zorgen?

=

Weet je niet goed wat je zelf wilt en heb je moeite je eigen grenzen aan te geven?

=

Heb je een burn-out (gehad)?

=

Zit je vaak in je hoofd en vind je het moeilijk om te voelen?

=

Heb je het gevoel dat je je leven niet voluit kunt leven?

Herken je een van deze patronen?

Dan kan een familieopstelling waardevol voor je zijn.

Onbewuste patronen

Een familieopstelling kan je inzicht geven in de diepere lagen die zich bevinden onder de patronen waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt.

Deze patronen vinden vaak hun oorzaak in dynamieken in je familiesysteem, je gezin van herkomst. Onbewust ben je op een plek komen te staan die niet jouw plek is, heb je een last op je genomen die niet bij jou hoort, of ben je een deel van jezelf uit het oog verloren.

Wanneer je niet op de plek in je familiesysteem staat die voor jou bedoeld is, gaat het je vaak niet echt goed.

 

Inzicht en beweging

Een familieopstelling kan zichtbaar maken wat je nog niet eerder gezien of gevoeld hebt. De kracht van het beeld is dat het je direct bij je gevoel brengt. We werken op een laag waar weinig woorden (nodig) zijn. Een opstelling geeft inzicht en daarmee bewustzijn op patronen (niet alleen in de familiedynamiek, maar ook in relaties, werk, etc). Tijdens de opstelling kan vaak een helende beweging gemaakt worden. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met me op.

 

Familieopstellingen in Utrecht

Voor een familieopstelling bij mij in Utrecht heb je de keuze uit een familieopstellingen workshop met representanten of een individuele opstelling.

 

Familieopstellingen met representanten

Bij familieopstellingen workshops werken we met een groep deelnemers die als representanten kunnen ‘staan’ voor leden van je familiesysteem. Met elkaar creëren we een veld waarin de dynamiek van jouw familiesysteem zichtbaar kan worden.

 

Individuele familieopstelling

Wil je liever één-op-één werken dan is een individuele familieopstelling ook mogelijk. Bij een individuele opstelling werken we met poppetjes of vloerankers. Ook hier onderzoeken we de dynamiek die er in de diepte speelt en komt er een beweging op gang die jou dient.

 

Wil je ervaren wat een opstelling voor jou kan betekenen?

Praktische info

Familieopstellingen workshop met representanten

Bij een familieopstellingen workshop zijn max. 12 mensen aanwezig. Er is plaats voor 4 vraaginbrengers. De overige deelnemers kunnen gevraagd worden als representant.

 

Zie hier voor de geplande data voor de workshops.

Na inschrijving ontvang je een definitieve bevestiging en meer informatie over de dag.

 

Individuele familieopstelling

Een individuele familieopstelling kan als eenmalige sessie worden geboekt en duurt, inclusief voorgesprek, max. 2 uur. Een opstelling kan ook een waardevolle aanvulling zijn tijdens een coachtraject.

De investering bedraagt €220 incl. BTW.

 

Opstellingen vinden plaats in mijn fijne praktijkruimte of op de trainingszolder van het Hoogeland, een prachtig oud pand in Utrecht, goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.

Locatie: Het Hoogeland, Museumlaan 2, Utrecht

Testimonials

Wat zeggen zij

“Ik heb met Inge een familieopstelling op tafel mogen doen. Een heel bijzondere ervaring die me veel heeft gebracht. De begeleiding van Inge is warm, persoonlijk, maar tevens met zoveel afstand dat ze het hele proces goed kan begeleiden. Ik voelde me bij Inge heel erg op m’n gemak, veilig en in goede handen. Al bij het introductiegesprek gaf Inge me enkele verrassende inzichten en zorgde daarmee voor wat ‘aha-momentjes’. De familieopstelling zelf was heel bijzonder en heeft me enorm geholpen om meer ontspannen met m’n directe omgeving om te gaan. Hoewel ik vóór onze afspraak wat skeptisch tegenover het idee van een sessie met poppetjes stond, ben ik nu volledig overtuigd. Inge, ontzettend bedankt!”

– Susan –De opstelling heb ik als erg bijzonder ervaren, en ik kan het nog steeds niet helemaal in woorden vangen. Donderdag bestond uit veel fysieke sensaties die voor mij voelden als letterlijk m’n lijf aan de aarde koppelen met mij erin. Zoiets. Toen ik naar huis liep hoorde ik Shirley Bassey op repeat het refrein van ‘This is me’ zingen, heel mooi.
– Kim-Inge’s werkwijze en benadering is vriendelijk, professioneel, deskundig en to the point. Ik voelde me op mijn gemak en heb na de opstelling veel veranderingen gevoeld in mijn lijf en in de energie. Ik voelde me lichter en ruimer en ik heb meer inzicht gekregen in bepaalde patronen waar ik inzat. Fijn! En aan te raden als je meer wil ‘landen in jezelf’!
– Kika Kok –Neem contact op

Jouw eigen plek innemen in je familiesysteem. De plek waar jij je eigen behoeftes weer kan voelen. Dat is landen in jezelf….