Workshops

Een middag in contact met jezelf,
met praktische oefeningen en toepasbare inzichten

=

Heb je een druk, vol en gehaast leven en wil je meer rust ervaren?

=

Zit je veel in je hoofd en laat je je gemakkelijk leiden door wat er allemaal op je af komt?

=

Geloof je dat je lichaam je waardevolle informatie kan geven, maar lukt het je nog niet daar naar te luisteren?

=

Heb je behoefte om even helemaal aandacht voor jezelf te hebben?

Gun jezelf aandacht bij een van mijn workshops!

Introductie workshop

Landen in jezelf

Je zult ervaren hoe landen in jezelf voor jou kan voelen, en je krijgt meer inzicht in hoe ontspanning voor jou mogelijk is, of juist wat er in de weg zit om dat te ervaren. De oefeningen die ik aanreik zijn een ‘best-of’ van ervaringen die mij hebben geholpen in periodes van (over)spanning.

Datum:
Op aanvraag 

Workshop

Bij jezelf in contact met anderen

Om aanwezig te kunnen zijn in contact met een ander denken we met onze aandacht volledig bij die ander te moeten zijn, maar dit kost vaak veel energie. Juist door (voor een groot deel) met je aandacht bij jezelf aanwezig te blijven kun je van daaruit de connectie met de ander maken. In deze workshop gaan we oefenen met meer vanuit contact met jezelf aanwezig zijn, en ontdekken welk effect dat heeft op jou, op de ander, en op het contact.

Datum:
Op aanvraag

Praktische info

Per keer is er plaats voor max. 8 personen, zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht.

Workshops vinden plaats in de trainingsruimte van het Het Hoogeland, Museumlaan 2 in Utrecht.  Goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer. 

Testimonials

Wat zeggen zij

“Ik wilde heel graag een workshop volgen waarin ik met bewustwordingsoefeningen uit mijn hoofd en meer in mijn lichaam kon landen, en zo dichter bij mijzelf kon komen. Door de fijne opbouw van de workshop, de praktische oefeningen en de professionele en warme uitstraling van Inge is dit helemaal gelukt. Haar natuurlijke wijsheid en eigen ervaring met deze materie is heel prettig en geeft een veilige setting. Ik heb het ervaren als een waardevolle investering in mijzelf.”
– Anneke –“Ik kwam bij Inge omdat ik me soms erg gejaagd voel. Mijn vraag was hoe ik me meer bewust kan worden van mijn lichaam en hoe ik meer rust kan ervaren. Tijdens de workshops heb ik ervaren wat er met me gebeurt als ik in mijn hoofd zit of als ik juist in contact ben met mijn hele zelf en daardoor in contact met mijn omgeving. Ook heb ik ervaren wat voor effect dat heeft op anderen. Inge voelde heel goed aan wat er bij me speelde en wat er gebeurde en stelde precies de goede vragen. Ik vind het fijn dat ik de oefeningen en de inzichten zelf in het dagelijks leven kan toepassen. Sinds de workshops ben ik me er meer bewust van of ik in contact ben of niet en daardoor voel ik me steviger en rustiger.”
– Ilse –Neem contact op

Ben je geïnteresseerd?

Neem dan contact met me op, je bent heel welkom.