Coaching

Landen in jezelf…. om vanuit contact met jezelf jouw leven te leiden

=

Je voelt je gestrest, druk in je hoofd, of snel geprikkeld. Je wilt meer ontspannen leven en werken maar weet niet hoe.

=

Je hebt weinig energie, en voelt wel dat als je erger wil voorkomen (overspannenheid, burn-out) je rustiger aan moet doen. Maar doorgaan is makkelijker voor je dan stilstaan en gaan voelen.

=

Je laat je gemakkelijk leiden door alles wat er op je afkomt en vindt het lastig te voelen wat jij zelf wilt en keuzes te maken die goed zijn voor jou.

=

Je bent rationeel ingesteld, maar gelooft wel dat er meer is dan alleen je denken en verlangt naar meer contact met je gevoel.

=

Je bent bereid naar jezelf te kijken en je kwetsbaar op te stellen, maar wél in een veilige omgeving en vanuit verbinding.

Herken je dit?

Dan is mijn individuele coaching iets voor jou.

Coaching waarin het lichaam en voelen centraal staan

Door naar binnen te keren, contact te maken met je lichaam en te voelen kun je ontdekken hoe jij:

  • echt kan ontspannen, en wat er misschien nog in de weg zit
  • jezelf kan voelen en leren vertrouwen op je gevoel
  • kan omgaan met lastige gevoelens

Wil je dit in een veilige setting met persoonlijke aandacht onderzoeken?

Voelen en ervaren

In de sessies werken we vanuit jouw ervaring en met de informatie die in je lichaam aanwezig is. Omdat voelen en ervaren zoveel beter werkt dan met je hoofd begrijpen. Alles wat er gevoeld wil worden is welkom.

Ik werk vanuit echte verbinding. Jij met jouw vraag. Ik verbonden met mijzelf en met mijn volle aandacht bij jou, waardoor jij de ruimte voelt ook bij jezelf aanwezig te zijn.

Ik zet mijn gevoeligheid en intuïtie in bij mijn coaching. Ik hoef soms alleen maar aan te geven wat er in mij voelbaar wordt om jou jouw antwoord in jezelf te laten vinden. In mijn werkwijze laat ik me inspireren door systemisch werken, zijnsoriëntatie, mindfulness, NLP en psychosynthese. Een familieopstelling kan ook een mooie aanvulling zijn op een coach traject.

Stapje voor stapje steeds dichter naar jezelf, naar rust en ontspanning van waaruit jij je eigen energie en behoeftes weer kan voelen. Dat is landen in jezelf….

Praktische info

Een coach sessie duurt max. 1.5 uur. Jouw coachvraag is bepalend voor het aantal sessies. Om te onderzoeken of ik iets voor jou kan betekenen hebben we een kort telefonisch intake gesprek.

Sessies vinden plaats in mijn fijne praktijkruimte in een prachtig oud pand in Utrecht, goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.

Locatie: Het Hoogeland, Museumlaan 2, Utrecht

Testimonials

Wat zeggen zij

“De coach sessies bij Inge hebben mij geholpen om gevoelens te ervaren in plaats van te beoordelen. Zo kon ik ondervinden dat alles wat ik voel betekenisvol is en niet alleen aandacht verdient, maar dat het voelen hiervan ook nodig is om mijn energie te kunnen waarborgen. Wat ik zo fijn vond is dat we door een combinatie van praten en ervaren focusten op zowel onderliggende oorzaken als handvaten die ik dagelijks kan gebruiken. Inge haar eigen reflecties en observaties zorgden voor verbinding en een vertrouwelijke omgeving.”
– Femke –“Ik kwam bij Inge in een onrustige periode in mijn leven en mijn doel was om heel bewust rust en ontspanning in mezelf te vinden. Ik ben onder de indruk hoe Inge op een zeer natuurlijke en authentieke wijze dit onderwerp samen met mij beetpakte. Haar kracht zit hem in dat ze heel goed in kan voelen wat de ander nodig heeft. Ze geeft ruimte om te laten gebeuren wat nodig is, in plaats van zich te richten op de structuur van een oefening. Dat maakte de sessie heel krachtig en waardevol. Veel dank Inge!”
– Judith –Neem contact op

Ook in jezelf landen?