Familieopstellingen
in Oosterbeek (Arnhem)

Familieopstellingen Oosterbeek Arnhem

Ben je geïnteresseerd in een familieopstelling in Oosterbeek (Arnhem)? Misschien twijfel je nog of het iets voor jou is of weet je niet goed met welke vragen je kan komen?

Hier lees je meer over wanneer een familieopstelling waardevol is, wat een familieopstelling voor je kan betekenen en wat je kunt verwachten.

Wanneer is het zinvol om een familieopstelling in Oosterbeek (Arnhem) te doen? 

Het korte antwoord is: als je ergens tegenaan loopt in je leven.

Dat kan bijv. een van onderstaande dingen zijn:

=

Je ervaart onverklaarbare emoties (bv. verdriet) of lichamelijke klachten

=

Je loopt steeds tegen dezelfde dingen aan in je leven en je krijgt er geen grip op

=

Je heb de neiging tot pleasen of veel voor anderen te zorgen

=

Je weet niet goed wat je zelf wilt of hebt moeite je eigen grenzen aan te geven

=

Je hebt een burn-out (gehad)

=

Je hebt het gevoel dat je (nog) niet alles uit je leven haalt

 

Een familieopstelling laat je zien wat je nog niet eerder gezien hebt en kan zo een helingsproces op gang brengen.

Onbewuste patronen

Een familieopstelling geeft je een inkijk in de diepere lagen die zich bevinden onder de patronen waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt.

Deze patronen vinden vaak hun oorzaak in dynamieken in je familiesysteem, je gezin van herkomst. Onbewust ben je mogelijk op een plek komen te staan die niet jouw plek is, heb je een last op je genomen die niet bij jou hoort, of ben je een deel van jezelf uit het oog verloren.

Wanneer je niet op de plek in je familiesysteem staat die voor jou bedoeld is, gaat het je vaak niet echt goed.

 

Inzicht en beweging

Een familieopstelling kan zichtbaar maken wat je nog niet eerder gezien of gevoeld hebt. De kracht van het beeld is dat het je direct bij je gevoel brengt. We werken op een laag waar weinig woorden (nodig) zijn. Een opstelling geeft inzicht en daarmee bewustzijn op patronen (niet alleen in de familiedynamiek, maar ook in relaties, werk, etc). Tijdens de opstelling kan er een helende beweging gemaakt worden. Dit geeft helderheid, ontspanning en ruimte.

Familieopstellingen workshop Oosterbeek

Familieopstellingen in Oosterbeek (Arnhem)

Familieopstellingen met representanten

Bij familieopstellingen workshops werken we met een groep deelnemers die als representanten kunnen ‘staan’ voor leden van je familiesysteem. Met elkaar creëren we een veld waarin de dynamiek van jouw familiesysteem zichtbaar kan worden en jij jouw plek (opnieuw) kunt innemen.

 

Individuele familieopstelling

Wil je liever één-op-één werken dan is een individuele familieopstelling ook mogelijk. Deze geef ik in mijn praktijk in Utrecht.

Bij een individuele opstelling werken we met poppetjes of vloerankers. Ook hier onderzoeken we de dynamiek die er in de diepte speelt en komt er een beweging op gang die jou dient.

 

Wil je ervaren wat een familieopstelling voor jou kan betekenen?

Praktische info

 

Bij een familieopstellingen workshop in Oosterbeek (Arnhem) zijn max. 12 mensen aanwezig. Er is plaats voor 4 vraaginbrengers. De overige deelnemers kunnen gevraagd worden als representant.

Investering:
vraaginbrengers: €165 incl. BTW
representanten: €50 incl. BTW

Zie Agenda voor de geplande data voor de workshops.
Na inschrijving ontvang je een definitieve bevestiging en meer informatie over de dag.

Opstellingen vinden plaats in de yoga studio van Koning Zwaan.

Locatie: Koning Zwaan, Prins Bernhardweg 38, Oosterbeek

Ervaringen van anderen

“De kracht van familieopstellingen en de energie die zich laat zien is magisch en wordt nog meer versterkt door de rust, warmte en kundigheid van Inge als begeleider.”

– Vera –“De familieopstelling bij Inge heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is ’to the point’, helder, maar ook zacht en invoelend. Het tempo was prettig. De opstellingen waren veelzijdig, Inge volgde goed wat zich voordeed. Het heeft me veel gegeven om deel te nemen! ”

– Esther Stevens –“Wat een bijzondere ervaring! Er viel zoveel op zijn plek gedurende de opstelling. Ik voelde me gehoord en gezien en kan weer verder met de mooie inzichten die ik heb opgedaan. Dankjewel Inge!”

– Heleen –“Ik heb met Inge een familieopstelling op tafel mogen doen. Een heel bijzondere ervaring die me veel heeft gebracht. De begeleiding van Inge is warm, persoonlijk, maar tevens met zoveel afstand dat ze het hele proces goed kan begeleiden. Ik voelde me bij Inge heel erg op m’n gemak, veilig en in goede handen. Al bij het introductiegesprek gaf Inge me enkele verrassende inzichten en zorgde daarmee voor wat ‘aha-momentjes’. De familieopstelling zelf was heel bijzonder en heeft me enorm geholpen om meer ontspannen met m’n directe omgeving om te gaan. Hoewel ik vóór onze afspraak wat skeptisch tegenover het idee van een sessie met poppetjes stond, ben ik nu volledig overtuigd. Inge, ontzettend bedankt!”

– Susan –De opstelling heb ik als erg bijzonder ervaren, en ik kan het nog steeds niet helemaal in woorden vangen. Donderdag bestond uit veel fysieke sensaties die voor mij voelden als letterlijk m’n lijf aan de aarde koppelen met mij erin. Zoiets. Toen ik naar huis liep hoorde ik Shirley Bassey op repeat het refrein van ‘This is me’ zingen, heel mooi.
– Kim-“Ik wilde mezelf een middag als representant cadeau doen. Het was waardevol om representant te zijn en had een heilzame werking op mij. Ik kan dit aanraden aan iedereen die zichzelf gunt lekkerder in zijn/haar vel te zitten.
– Nina-Inge’s werkwijze en benadering is vriendelijk, professioneel, deskundig en to the point. Ik voelde me op mijn gemak en heb na de opstelling veel veranderingen gevoeld in mijn lijf en in de energie. Ik voelde me lichter en ruimer en ik heb meer inzicht gekregen in bepaalde patronen waar ik inzat. Fijn! En aan te raden als je meer wil ‘landen in jezelf’!
– Kika Kok –“Voor mij was deze vorm van familieopstellen nieuw. Ik vond het een mooie ervaring om op deze manier met je thema’s te werken.”
– Ingrid Dirks –Familieopstellingen omgeving Arnhem

Wil je een familieopstelling en woon je in Arnhem, Doorwerth, Oosterbeek, Renkum of Wolfheze? De ruimte van Koning Zwaan is binnen 15-30 min goed bereikbaar met de auto. Er is altijd voldoende gratis parkeergelegenheid in de buurt.