Training

Dichter bij jezelf

Van onrust naar moeiteloosheid 

Burn-out coaching
=

Ervaar je regelmatig stress of onzekerheid?

=

Ga je alsmaar door en lukt het je maar niet om tijd en ruimte voor jezelf te maken?

=

Maak je vaak keuzes waarbij je aan jezelf voorbij gaat?

=

Zit je veel in je hoofd en laat je je leiden door wat er allemaal op je af komt?

=

Wil je leren trouw te worden / blijven aan jezelf?

Dan is de training ‘Dichter bij jezelf’ iets voor jou!

 

In contact met jezelf en anderen

In een veilige bedding van een groep gelijkgestemden ervaar je hoe je steeds meer jezelf kunt zijn, ook in contact met anderen.

Dit doen we door middel van verschillende oefeningen waarin we ontspannen, ontdekken, bewust worden en inzichten opdoen. Er is ruimte om je eigen thema’s in te brengen.

We besteden veel aandacht aan hoe je je inzichten en nieuw gedrag in je dagelijks leven in praktijk kunt brengen, zodat je blijvend profijt van deze training zult hebben.

 

De training wordt gegeven door twee ervaren stress & burn-out coaches/ trainers:
Lucie de Weert-Blondelle en Inge Bobbink

 

  Wil jij ook dichter bij jezelf komen?

  ” Inge’s begeleiding heeft me sterker gemaakt in wie ik ben en waarvoor ik sta. Ik kon daardoor uiteindelijk mijn grens op een manier aangeven die ik nooit had bedacht en na gaan streven wat ik echt wil. ”
  – Ivonne –

  Wat levert het je op?

  =

  Je voelt wat er in jou leeft en wat voor jou echt belangrijk is.

  =

  Je kunt je behoeftes uiten en er verantwoordelijkheid voor nemen.

  =

  Je hebt inzicht in en laat los wat er nog in de weg zit om volledig jezelf te zijn.

  =

  Je kunt vanuit ontspanning jouw natuurlijke ritme volgen en ervaart meer moeiteloosheid.

  =

  Meer plezier, contact met jezelf en verbinding met anderen.

   

   

  Wil jij ook dichter bij jezelf komen en moeiteloos en ontspannen leven?

  Praktische info

  • 5 woensdag ochtenden 9.30 – 12.00 h
  • Data: 18 sep, 9 okt, 30 okt, 20 nov, 11 dec 2024
  • Kleine groep (max. 12 deelnemers)
  • Trainers: Lucie de Weert-Blondelle en Inge Bobbink

   

  • Locatie: het Hoogeland, Museumlaan 2, Utrecht, goed bereikbaar per auto en openbaar vervoer.
  • Kosten: € 375 (excl. 21% BTW), early birds (tot 31 juli) € 325 (excl. 21% BTW)

  Ervaringen van anderen

  “ Ik heb duidelijk het gevoel ervaren van naar binnen keren en contact maken met mijzelf. Ik vind de gedachte dat alles wat je nodig hebt om je fijn(er) te voelen (of te herstellen) al in jezelf aanwezig is, heel bemoedigend. Dit uitgangspunt geeft rust en vertrouwen. Inge komt heel natuurlijk, open (zonder oordeel) en authentiek over. Zij straalt veiligheid en rust uit. ”
  – Ingrid –  “ Ik kwam bij Inge omdat ik me soms erg gejaagd voel. Mijn vraag was hoe ik me meer bewust kan worden van mijn lichaam en hoe ik meer rust kan ervaren. Inge voelde heel goed aan wat er bij me speelde en wat er gebeurde en stelde precies de goede vragen. Ik vind het fijn dat ik de oefeningen en de inzichten zelf in het dagelijks leven kan toepassen. Ik ben me er nu meer bewust van of ik in contact ben of niet en daardoor voel ik me steviger en rustiger. “
  –  Ilse –  Stap voor stap dichter bij jezelf