Zakelijk

Voor vitale medewerkers met meer energie en een gezonde balans tussen inspanning en ontspanning

=

Wil je inzetten op duurzame inzetbaarheid van je medewerkers?

=

Zie je de meerwaarde van burn-out preventie?

=

Heb je medewerkers met verminderde concentratie en energie die je ondersteuning wilt bieden?

Ik bied individuele coaching, workshops en trainingen met een focus op stress management, (preventie van) burn-out en een gezonde werk/privé balans.

N

vitale medewerkers met meer energie 

N

medewerkers die een duurzame bijdrage kunnen leveren in jouw organisatie

Waar lopen jullie tegenaan in de begeleiding van medewerkers met stress-gerelateerde klachten?

Coaching

Individuele begeleidingstrajecten voor medewerkers ter preventie of herstel van overspannenheid of burn-out klachten.

In coach sessies maak ik gebruik van oefeningen waarin voelen centraal staat. Omdat voelen en ervaren zoveel beter werkt dan met het hoofd begrijpen. Door (weer) contact te maken met hun lichaam ervaren mensen hoe ze echt kunnen ontspannen, en krijgen inzicht in belemmerende patronen die dit nog verhinderen. Door hun eigen energie en behoeftes weer te kunnen voelen zijn ze beter in staat keuzes te maken die voor hen dienend zijn.

Stapje voor stapje steeds dichter naar henzelf, naar rust en ontspanning.

Offerte op aanvraag.

Meer over coaching >>

Workshops

Wil je je medewerkers in deze stressvolle tijden met veel thuiswerken iets extra’s bieden? Biedt ze een workshop middag waarin ontspanning en contact maken met henzelf centraal staan. De workshops bieden praktische oefeningen en toepasbare inzichten om meer ontspannen en vanuit contact met jezelf aanwezig te kunnen zijn.

De oefeningen die ik aanreik zijn een ‘best-of’ van ervaringen die mij hebben geholpen in periodes van (over)spanning. Individuele medewerkers kunnen een van de workshops uit mijn aanbod volgen.

Daarnaast bied ik workshops op maat (en evt. op locatie) voor je teamdag, management-dag, etc. In overleg met jou stem ik de workshop af op specifieke wensen, groepsgrootte en context waarin de workshop plaats zal vinden.
Offerte op aanvraag.

Zie ook de pagina workshops >>

Training

De meerdaagse training Landen in jezelf stelt deelnemers in staat stap voor stap steeds dieper contact met zichzelf te maken. Van daaruit zijn ze beter in staat hun eigen energie te voelen en een gezonde balans te creëren en behouden.

De training omvat

  • Individueel intake gesprek (telefonisch)
  • 4 trainingsmiddagen
  • 1 individuele coach sessie (tussen de 2e en 3e trainingsmiddag)
  • audiobestanden van oefeningen om thuis te doen
  • syllabus/werkboek

De terugkerende middagen helpen om de ervaring te verdiepen. De training wordt gegeven in een kleine groep, heeft een doorlooptijd van 3 maanden en start enkele keren per jaar. Individuele medewerkers kunnen aansluiten bij deze training.

Zie ook de pagina training >>

Praktische info

Coach sessies, workshops en trainingen vinden plaats in het Hoogeland. 

Locatie: Het Hoogeland, Museumlaan 2, Utrecht. Goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.

Op verzoek kunnen workshops ook op locatie plaatsvinden.

Workshops en trainingen: Offerte op aanvraag.

Waarom werken met mij?

  • ik ben breed geschoold in diverse coaching methoden (oa. lichaamsgerichte coaching, zijnsoriëntatie, familieopstellingen op tafel)
  • ik heb 20 jaar ervaring als coachend leidinggevende in het bedrijfsleven en de zorg en kan goed aansluiten op de uitdagingen van je medewerkers
  • ik combineer deze zakelijke bedrijfservaring met mijn intuïtieve voelende kant
  • door mijn eigen ervaring op het gebied van stress/burn-out en persoonlijke ontwikkeling is mijn aanpak doorleefd en betrokken
  • ik bied een afgestemd aanbod dat aansluit bij jouw organisatie en de behoefte van jouw medewerker: mensgericht, ondersteunend, doortastend en met oog voor resultaat.

Lees hier meer over mij en mijn persoonlijke inzichten >>

Testimonials

Wat zeggen zij

“De begeleiding van Inge is professioneel, rustig, ontspannen, doorleefd en warm”
– Lyan van der Meulen –“Bijzonder aan Inge vind ik haar voelend vermogen. Ze is op een diepe laag in staat thema’s op gevoelsniveau aan te kijken en dat bewonder ik. Ze kijkt eerlijk, neemt de tijd om te vertragen en écht te onderzoeken wat haar gevoel haar wil vertellen. Omdat Inge dit voor zichzelf heeft doorleefd en daarmee belichaamd, is ze in staat dit aan andere mensen door te geven. Met een open blik, zachte stem en vanuit liefdevolle verbinding creëert ze een ruimte waarin de ander op zoek mag gaan naar dat wat gezien wil worden en aandacht wil hebben. Dit heb ik ervaren tijdens een workshop ‘jezelf voelen’. Daar landde ik weer in mijn lichaam en kon ik vanuit aanwezigheid met mezelf én de ander verbinden. Een waar cadeau. Dank je wel, lieve Inge!”
– Saskia de Boer –contact

Geïnteresseerd in mijn aanbod voor jouw organisatie? Wil je graag meer informatie of sparren over de mogelijkheden? Neem dan contact op, ik denk graag mee!