Familieopstellingen

Ontdek en doorbreek de onbewuste patronen die jou belemmeren voluit te leven

=

Loop je steeds tegen dezelfde zaken aan in je leven?

=

Heb je de neiging te pleasen of alsmaar voor anderen te zorgen?

=

Weet je niet goed wat je zelf wilt en heb je moeite je eigen grenzen aan te geven?

=

Heb je een burn-out (gehad)?

=

Heb je onbegrepen lichamelijke klachten? 

=

Heb je het gevoel dat iets je tegenhoudt in je leven?

Herken je een van deze patronen?

Een familieopstelling geeft inzicht en ruimte voor een helende beweging.

“De kracht van familieopstellingen en de energie die zich laat zien is magisch en wordt versterkt door de rust, warmte en kundigheid van Inge als begeleider” – Vera –

Onbewuste patronen

Een familieopstelling geeft je inzicht in de diepere lagen die zich bevinden onder de patronen waar je in je dagelijks leven tegenaan loopt.

Deze patronen vinden vaak hun oorzaak in dynamieken in je familiesysteem, je gezin van herkomst. Onbewust ben je:

  • op een plek komen te staan die niet jouw plek is
  • een last gaan dragen die niet bij jou hoort, of
  • een deel van jezelf uit het oog verloren.

Het gevolg daarvan is dat het jou niet echt goed gaat.

 

 

Inzicht en beweging

Een familieopstelling maakt zichtbaar wat je nog niet eerder gezien of gevoeld hebt. De kracht van het beeld is dat het je direct bij je gevoel brengt. We werken op een laag waar weinig woorden (nodig) zijn. Een opstelling geeft inzicht en daarmee bewustzijn op patronen (niet alleen in de familiedynamiek, maar ook in relaties, werk, etc). Tijdens de opstelling maak je een helende beweging, wat helderheid, ontspanning en ruimte geeft.

Familieopstellingen in Utrecht

Voor een familieopstelling bij mij in Utrecht heb je de keuze uit een familieopstellingen workshop met representanten of een individuele opstelling.

 

Familieopstellingen met representanten

Bij familieopstellingen workshops werken we met een groep deelnemers die als representanten kunnen ‘staan’ voor leden van je familiesysteem. Met elkaar creëren we een veld waarin de dynamiek van jouw familiesysteem zichtbaar kan worden en jij jouw plek (opnieuw) kunt innemen.

 

Individuele familieopstelling

Wil je liever één-op-één werken dan is een individuele familieopstelling ook mogelijk. Bij een individuele opstelling werken we met poppetjes of vloerankers. Ook hier onderzoeken we de dynamiek die er in de diepte speelt en komt er een beweging op gang die jou dient.

 

Wil je ook de bijzondere kracht van een familieopstelling ervaren?

Data:

=

Woensdag  11 september 13.30 h – 17.30 h

=

Woensdag  2 oktober 13.30 h – 17.30 h

=

Zaterdag  2 november 13.00 h – 17.00 h

Praktische info

Familieopstellingen workshop met representanten

Bij een familieopstellingen workshop zijn max. 10 mensen aanwezig. Er is plaats voor 4 vraaginbrengers. De overige deelnemers kunnen gevraagd worden als representant.

Investering:
vraaginbrengers: €165 incl. BTW
representanten: €50 incl. BTW

Na aanmelding ontvang je een definitieve bevestiging en meer informatie over de dag.

Individuele familieopstelling

Een individuele familieopstelling kan als eenmalige sessie worden geboekt en duurt, inclusief voorgesprek, max. 2 uur. Een opstelling kan ook een waardevolle aanvulling zijn tijdens een coachtraject.

De investering bedraagt €220 incl. BTW.

 

Opstellingen vinden plaats in mijn fijne praktijkruimte of op de trainingszolder van het Hoogeland, een prachtig oud pand in Utrecht, goed bereikbaar per auto en met openbaar vervoer.

Locatie: Het Hoogeland, Museumlaan 2, Utrecht

Ervaringen van anderen 

“De familieopstelling bij Inge heb ik als zeer prettig ervaren. Ze is ’to the point’, helder, maar ook zacht en invoelend. Het tempo was prettig. De opstellingen waren veelzijdig, Inge volgde goed wat zich voordeed. Het heeft me veel gegeven om deel te nemen! ”

– Esther Stevens –“Wat een bijzondere ervaring! Er viel zoveel op zijn plek gedurende de opstelling. Ik voelde me gehoord en gezien en kan weer verder met de mooie inzichten die ik heb opgedaan. Dankjewel Inge!”

– Heleen –“Ik heb met Inge een familieopstelling op tafel mogen doen. Een heel bijzondere ervaring die me veel heeft gebracht. De begeleiding van Inge is warm, persoonlijk, maar tevens met zoveel afstand dat ze het hele proces goed kan begeleiden. Ik voelde me bij Inge heel erg op m’n gemak, veilig en in goede handen. Al bij het introductiegesprek gaf Inge me enkele verrassende inzichten en zorgde daarmee voor wat ‘aha-momentjes’. De familieopstelling zelf was heel bijzonder en heeft me enorm geholpen om meer ontspannen met m’n directe omgeving om te gaan. Hoewel ik vóór onze afspraak wat skeptisch tegenover het idee van een sessie met poppetjes stond, ben ik nu volledig overtuigd. Inge, ontzettend bedankt!”

– Susan –De opstelling heb ik als erg bijzonder ervaren, en ik kan het nog steeds niet helemaal in woorden vangen. Donderdag bestond uit veel fysieke sensaties die voor mij voelden als letterlijk m’n lijf aan de aarde koppelen met mij erin. Zoiets. Toen ik naar huis liep hoorde ik Shirley Bassey op repeat het refrein van ‘This is me’ zingen, heel mooi.
– Kim-“Ik wilde mezelf een middag als representant cadeau doen. Het was waardevol om representant te zijn en had een heilzame werking op mij. Ik kan dit aanraden aan iedereen die zichzelf gunt lekkerder in zijn/haar vel te zitten.
– Nina-Inge’s werkwijze en benadering is vriendelijk, professioneel, deskundig en to the point. Ik voelde me op mijn gemak en heb na de opstelling veel veranderingen gevoeld in mijn lijf en in de energie. Ik voelde me lichter en ruimer en ik heb meer inzicht gekregen in bepaalde patronen waar ik inzat. Fijn! En aan te raden als je meer wil ‘landen in jezelf’!
– Kika Kok –Jouw eigen plek innemen in je familiesysteem. De plek waar jij je eigen behoeftes weer gaat voelen. Dat is landen in jezelf….