Samenwerkingen

Om nog meer te landen in jezelf

Met onderstaande mensen werk ik nauw samen.

Zij hebben allemaal iets aanvullends te bieden om jou nog meer te laten landen in jezelf. Ik beveel je hen van harte aan.

Jane Coerts

STREAM
Leven en werken met passie

Ik ben aangesloten als STREAM coach voor het begeleidingsprogramma voor mensen met een burn-out. Namens STREAM verzorg ik de individuele sessies die een aanvulling vormen op de groepssessies die worden begeleid door Jane Coerts.

Jane biedt diverse workshops en trainingen rondom de onderliggende thema’s die een rol spelen bij het ontstaan van burn-out. Op basis van de voor jou specifieke thema’s verwijs ik je graag naar een passende workshop.

Jane is auteur van het boek “Van burn-out naar levenszin”. In mijn coaching maak ik gebruik van haar holistische benadering van herstel.

www.streamsite.nl

Martijn Rijnboutt

GZ-psycholoog – Reginbald Psychologisch Adviesbureau

Martijn biedt als GZ-psycholoog aanvullende expertise zoals EMDR en cognitieve gedragstherapie. Daarnaast is Martijn gespecialiseerd in loopbaancoaching en faciliteert hij inzicht in je drijfveren en energiegevers. Een mooie aanvulling tijdens re-integratie na burn-out of een heroriëntatie op werkgebied. Martijn weet jou op zijn unieke manier te inspireren om buiten je bestaande kaders te kijken.

www.reginbald.nl

Anneke van Holstein

Take Time Out
Massagetherapie

Massage kan erg ondersteunend zijn als je stress ervaart of aan het herstellen bent van een burn-out. Het helpt je om (opnieuw) contact te maken met je lichaam en te voelen wat er gevoeld wil worden. Niet elke vorm van massage is geschikt bij burn-out. Door haar veelzijdige opleidingen, ruime ervaring en haar bijzondere intuïtie is Anneke in staat goed op je af te stemmen en precies aan te voelen wat er nodig is.

www.taketimeout.nl