Training

Echte verbinding met jezelf en meer balans in je leven

=

Leef je veel vanuit je hoofd en vind je het lastig naar je lichaam te luisteren?

=

Voel je je vaak moe, gestrest, of heb je weinig energie? En lukt het niet om echt te ontspannen?

=

Wil je een burn-out voorkomen door tijdig naar jezelf te luisteren, of zit je juist in een herstelproces en heb je behoefte aan ondersteuning?

De training ‘Landen in jezelf‘ helpt je steeds een stapje dieper contact met jezelf te maken. Zodat jij de rust vindt van waaruit je je eigen energie en behoeften weer kan voelen.

In jezelf landen

Met de thema’s ‘jezelf voelen’, ‘bij jezelf zijn (ook) in contact met anderen’, ‘jezelf durven zijn’, en ‘jezelf de ruimte geven’ landt je stapje voor stapje steeds meer in jezelf. Je zult inzichten opdoen over waar oude patronen je belemmeren voluit jouw leven te leiden. De oefeningen die ik aanreik zijn een ‘best-of’ van ervaringen die mij hebben geholpen in periodes van (over)spanning.

De terugkerende middagen zullen je helpen om je ervaring te verdiepen. Tussendoor kun je thuis oefenen met de ingesproken oefeningen die je van me ontvangt.

Je volgt deze training in een vaste groep (max. 8 deelnemers), zo is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Samen oefeningen doen, ervaringen uitwisselen en thema’s bij de ander herkennen zijn heel waardevol en van meerwaarde voor jouw eigen proces.

Wat krijg je?

De training bestaat uit:

  • Individueel intake gesprek (telefonisch)
  • 4 trainingsmiddagen
  • 1 individuele coach sessie
  • audiobestanden van oefeningen om thuis te doen (hoeft niet, mag wel)
  • syllabus/werkboek

Ben je geïnteresseerd? Neem dan contact met me op voor een telefonisch intakegesprek.

Als je liever eerst wilt kennismaken met mij en mijn werkwijze, dan raad ik je de introductie-workshop Landen in jezelf aan.

Praktische info

Eén trainingsmiddag duurt 4 uur. De individuele sessie duurt max. 1.5 uur.
Er is plaats voor 8 personen.

Locatie: Het Hoogeland, Museumlaan 2, Utrecht

De investering bedraagt €599 (incl. BTW).

Alle trainingsmiddagen zijn op vrijdag van 13.15 – 17.00 h

Testimonials

Wat zeggen zij

“Ik heb duidelijk het gevoel ervaren van naar binnen keren en contact maken met mijzelf. Ik vind de gedachte dat alles wat je nodig hebt om je fijn(er) te voelen (of te herstellen) al in jezelf aanwezig is, heel bemoedigend. Dit uitgangspunt geeft rust en vertrouwen. Inge komt heel natuurlijk, open (zonder oordeel) en authentiek over. Zij straalt veiligheid en rust uit zonder haar energie/sprankeling te verliezen. Dat maakt dat wat ze overbrengt heel toegankelijk en bereikbaar is. Het is fijn om een workshop te volgen zonder het gevoel te krijgen dat je wat je leert pas beheerst als je veel oefent. Bij haar voelde ik juist heel erg de bereikbaarheid en dat was heel fijn.”
– Ingrid –“Ik kwam bij Inge omdat ik me soms erg gejaagd voel. Mijn vraag was hoe ik me meer bewust kan worden van mijn lichaam en hoe ik meer rust kan ervaren. Tijdens de workshops heb ik ervaren wat er met me gebeurt als ik in mijn hoofd zit of als ik juist in contact ben met mijn hele zelf en daardoor in contact met mijn omgeving. Ook heb ik ervaren wat voor effect dat heeft op anderen. Inge voelde heel goed aan wat er bij me speelde en wat er gebeurde en stelde precies de goede vragen. Ik vind het fijn dat ik de oefeningen en de inzichten zelf in het dagelijks leven kan toepassen. Sinds de workshops ben ik me er meer bewust van of ik in contact ben of niet en daardoor voel ik me steviger en rustiger.”
–  Ilse –Neem contact op

Stapje voor stapje steeds dichter naar jezelf, naar rust en ontspanning van waaruit jij je eigen energie en behoeftes weer kan voelen. Dat is landen in jezelf….